≡ Menu

Iz Benetk najdete zelo poceni letalske karte do Berlina, saj je cene za enosmerno letalsko vozovnico samo 24€.

To je seveda najnižja cena, ki je trenutno na voljo in je preko letalske družbe Ryanair, kar pomeni, da niso vse letalske karte na voljo po tej ceni. Trenutno so na voljo, tako da lahko do Berlina in nazaj poletite že za manj kot 50€.

Ugodne letalske karte do Berlina lahko najdete tudi iz Ljubljane in Zagreba, tako da preverite tudi te dve opciji, če se ne bi radi vozili do Benetk.

Prenočišča

Za iskanje hotelov in hostlov lahko uporabite naš iskalnik na desni strani in hitro preverite možnosti za spanje ali obiščete hoteli v Berlinu in tam preverite nekaj predlogov.

Oglejte si video o znamenitostih v Berlinu.

Na strani Turistični vodniki za Berlin smo zbrali široko zbirko turističnih vodnikov za samostojno potovanje po glavnem mestu Nemčije.

Na strani se tako lahko seznanite s ponudbo vodičev, ki vam lahko pomagajo pri odkrivanju Berlina. Pri vsakem vodniku si lahko preberete nekaj osnovnih podatkov o izdajatelju in letu izida, več informacij pa najdete na povezavi, kjer lahko vodnik za Berlin tudi kupite.

cene za vodnike se razlikujejjo glede na izdajatelja in obsežnost, tako da jih lahko preverte več in se na koncu odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza.

S pomočjo vodnika si boste nekoliko lažje ogledali vse znamenitosti v Berlinu.

Zraven vodnka za Berlin pa najdete na strani tudi knjige in vodiče za celotno Nemčijo, ki so odlična izbira, saj se boste v Nemčijo še zagotovo vrnili in vam bodo takrat prišli prav.

Na spodnjem video posnetku si lahko ogledate 10 zanimivosti. Če jih boste iskali v nemškem jeziku, se jim reče:

Siegessäule
Brandenburger Tor
Reichstag
Potsdamer Platz
Berliner Mauer
Berliner Dom
Rotes Rathaus
Tiergarten
Schloß Charlottenburg
Checkpoint Charlie

Ko smo se tudi sami potepali po Berlinu, smo si jih ogledali kar 8 izmed njih in v kolikor se v Berlin odpravljate turistično, vam priporočamo, da si tudi vi vzamete nekaj časa in si jih ogledate.

Za začetek  pa si lahko ogledate spodnji video.

Se je kdo izmed vas slučajno odpravil v Berlin za 1. maj?

Berlin je idealna prestolnica za nekaj dnevni obisk, saj vam na eni strani ponudja veliko znamenitosti, muzejev in bogato zgodovino, na drugi strani pa je zelo moderno mesto, kjer najdete številne zanimivosti iz sveta mode, umetnosti in kulture.

Kakšno je vaše mnenje o Berlinu?

Ste ga že obiskali?

Za vas pripravljamo vodič za Berlin za samostojni izlet ali potovanje.