≡ Menu

Hoteli v Berlinu – cene in info

Če se odpravljate v Berlin in potrebujete hotel, hostel, apartma ali kakšno drugo obliko prenočišča, si lahko spodaj enostavno ogledate različne oblike namestitev v Berlinu in jih na povezavi brezplačno rezervirate.

V Berlinu najdete preko 1.200 najrazličnejših hotelov, tako da je vse odvisno od vaših želja in cene, ki ste ji pripravljeni plačati za hotelsko sobo.
Booking.com

Iskalnik hotelov v Berlinu

S pomočjo zgornjega iskalnika lahko med seboj primerjate hotele v Berlinu, med rezultati pa boste našli tudi hostle, apartmaje, gostišča in B&B. Iskalnik omogoča najnižje cene za hotele, saj med seboj primerja različne ponudnike in vam tako zagotovi najnižjo ceno za izbran hotel.

Hoteli Berlin

Hoteli in hostli v Berlinu se gibljejo od središča mesta, kjer najdemo popolnoma nove ali po drugi strani tudi hotele z zgodovinskim pridihom, na obrobju mesta pa se nahajajo manjši, družinski in prav tako zanimivi hoteli.

Hotel Ramada

Hotel Ramada **** se nahaja v središču Berlina, v neposredni bližini znamenitega Alexanderplatza. Gre za nov hotel, kateri skupno nudi 337 moderno in svetlo opremljenimi sobami z LCD televizorji in brezplačnim kabelskim internetom, izbirate pa lahko med enoposteljno, dvoposteljno ali štiri posteljno namestitvijo. V hotelski restavraciji nudijo bogat samopostrežni zajtrk (po dogovoru tudi zajtrk v sobi) ter a-la-carte mednarodno kulinariko, sprostite pa se lahko v savni, na masaži ali v fitnes centru. V bližini hotela se nahaja znameniti TV stolp z razgledno restavracijo ter dvoje nakupovalnih centrov. Pri hotelu je tramvajska postaja, na Alexanderplatzu pa postaja mestnega avtobusa in podzemne železnice, s katerimi lahko pridete do letališča ali berlinskih znamenitosti.

  Več informacij

Hotel Sana

Hotel Sana se nahaja v predelu Berlina, imenovanem Kurfürstendamm. Nov in sodoben hotel nudi 208 moderno in elegantno opremljenih sob. Na voljo so eno ali dvoposteljne sobe ter apartmaji z tremi ležišči in manjšo čajno kuhinjo. V hotelski restavraciji so specializirani za portugalsko in morsko kulinariko, po dogovoru pa vam pripravijo tudi posebne dietne jedi, za aperitiv ali pa sprostitev pa lahko obiščete enega od dveh hotelskih barov. Ob toplih in sončnih dneh je odprta tudi zunanja terasa. Ostala hotelska ponudba temelji na wellnes storitvah, kot so finska in turška savna, telovadnica in masaža (ob doplačilu). V bližini hotela je berlinski živalski vrt ter veleblagovnica KaDeWe, z javnim transportom pa se lahko popeljete do ostalih znamenitosti. Hotel prav tako nudi najem koles.

  Več informacij

Boutique Hotel i31

Boutique Hotel i31 se nahaja dober kilometer od glavne železniške postaje v Berlinu. Ne glede na svoje ime, ne spada med majhne hotele, saj nudi 103 dvoposteljnih sob, so pa le te prefinjeno opremljene, kar daje gostom občutek dobrodošlice. Sobe so klimatizirane, opremljene z LCD televizorjem, brezžični internetom in minibarom z brezplačnimi brezalkoholnimi pijačami. V hotelski jedilnici Vam postrežejo z bogatim zajtrkom, za ostale obroke pa je poskrbljeno v okolici hotela, kjer se na dosegu kratkega sprehoda nahaja več različnih restavracij. Osvežite se lahko v imenitnem hotelskem baru, ob lepih dnevih je odprta tudi zunanja terasa. Hotel je prilagojen gostom s posebnimi potrebami.

  Več informacij

Hotel Angleterre

Hotel Angleterre se nahaja v mirnem predelu središča Berlina, imenovanem Kreuzberg. Gre za hotel, ki je bil zgrajen v sredini 19. stoletja in prav takšen občutek nudi njegova razkošna notranjost z širokimi stopnišči, salonom z usnjenimi naslanjači, knjižnico in starodobnim barom ter wellnes centrom. Hotel nudi 155 dvoposteljnih sob, katere so opremljene z klimo, satelitsko televizijo in minibarom, uporabljate pa lahko tudi brezžični internet. V hotelski restavraciji lahko uživate ob tipični nemški kulinariki, v baru pa nudijo odlična domača piva in druge alkoholne pijače. Hotel Angleterre se nahaja na t.i. nakupovalni ulici Friedrichstrasse, le nekaj korakov pa je oddaljen od znamenitega nekdanjega mejnega prehoda med vzhodnim in zahodnim delom Berlina, »Chekpoint Charlie«.

  Več informacij

Pentahotel Berlin

Pentahotel se nahaja v zelenem predelu Berlina, imenovanem Köpenick. Nudi 199 modernih, prostornih in bogato opremljenih dvoposteljnih sob, katere vključujejo klimo, satelitsko teelvizijo, minibar, masažno kad, določene pa tudi pogled na reko Dahme in grad Köpenick. V hotelski restavraciji Vas bodo razvajali z tradicionalnim zajtrkom ter jedmi po naročilu, ob lepih dnevih pa lahko uživate svoj obrok na zunanji terasi ob reki. V bližini Pentahotela se nahaja velik park z znamenitim jezerom Müggel. Ob hotelu stoji tramvaj, v bližini pa je tudi postaja mestnega avtobusa in nadzemne železnice, vse oblike transporta pa vas pripeljejo do glavnih postaj, letališča oz. do glavnih berlinskih znamenitosti.

  Več informacij

Hotel Cosmo

Hotel Cosmo **** se nahaja v središču Berlina, v predelu Mitte. Gre za novejši hotel, kateri nudi 84 moderno in komfortno opremljenih dvoposteljnih sob, nekatere vključujejo poleg klime, minibara in televizije tudi masažno kad. V sobah se je možno ob doplačilu priključiti na žični internet, na skupnih površinah hotela pa deluje brezplačna brezžična povezava. V hotelski restavraciji vam nudijo klasične jedi po izboru ter samopostrežni zajtrk, lahko pa zaprosite za pripravo posebne dietne hrane. Ostala ponudba hotela sestoji iz manjšega wellnes centra, kateri nudi savno, masaže in telovadnico, lahko pa si izposodite kolesa. Z podzemno železnico se lahko zapeljete do bližnjih Alexander- ali Potsdamer Platz-ev, v bližini pa je tudi znamenita aleja »Pod Lipami oz. Lindenstrasse«.

  Več informacij

Hotel Gat Point Charlie

Hotel Gat Point Charlie*** je sodoben hotel v predelu Mitte. V bližini se nahajajo postaje podzemne železnice, nekdanji Chekpoint Charlie, Brandenburška vrata, nakupovalna ulica Friedrichstrasse … Hotel nudi 140 moderno opremljenih sob, večina za dve osebi, opremljene s satelitsko TV in klimatsko napravo.. Hotel ima dvoje restavracij, bar in dostop do brezžičnega omrežja v vseh prostorih.

  Več informacij berlin hoteli gat point charli

Hotel 38

Hotel 38 se nahaja le nekaj korakov od znamenite Friedrichstrasse, v njegovi okolici pa se nahaja več muzejev. V bližini so postaje tramvaja, nadzemne in pozemne železnice. V hotelu se nahaja 36 udobno in prijetno opremljenih sob, na voljo so izvedbe za eno, dve ali tri osebe. Hrana v restavraciji je pripravljena tudi po željah gostov, pijačo pa vam postrežejo na prijetnem notranjem dvorišču.

  Več informacij hoteli v berlinu 38

Leonardo Hotel

Hotel Leonardo*** se nahaja v predelu Charlottenburg. Moderen hotel nudi kar 274 dvo- ali troposteljnih sob z klimo in LCD televizijo. Z doplačilom vam pripravijo bogat zajtrk, v prijetnem dnevnem salonu pa pripravljajo prigrizke in napitke. Hotel stoji le nekaj korakov od berlinske opere, v bližini je tudi postaja podzemne železnice. Nakupovalna ulica Kufürsterdam je oddaljena 1.5km.

  Več informacij hotel leonardo berlin

Hotel Monbijou

Hotel Monbijou stoji na odlični lokaciji v predelu Mitte. Okolica je poznana po številnih muzejih, galerijah, v bližini je tudi znameniti televizijski stolp. Hotel je opremljen v starodobnem angleškem stilu, nudi 100 sob za dve ali štiri osebe. Hotel nudi odlično restavracijo, bar, knjižnico in teraso na strehi z lepim razgledom. Z tramvajem ali nadzemno železnico se lahko zapeljete do Alexanderplatza ali na Friedrichstrasse.

  Več informacij monbijou hotel v berlinu

Hotel Ku’Damm 101

Kot že nakazuje ime, se nahaja hotel Ku’Damm 101 na znameniti trgovski ulici Kufürstendamm. Sodoben hotel nudi 170 dizajnersko opremljenih dvo ali troposteljnih sob, v katerih boste imeli kopalnico z ogrevanjem tal in najmodernejši TV sprejemnik. Klima in brezžični internet sta na voljo v vseh prostorih, nudijo snack bar, teraso in zunanji vrt. Gostom nudijo tudi storitev masaže. Do postaje podzemne železnice je 5min hoda.

  Več informacij hoteli v berlinu

Dodatne hotele v Berlinu najdete preko strani te strani.

Oglejte si tudi strani hostli v Berlinu in mogoče najdete tam primerno prenočišče v Berlinu.