≡ Menu

Hostli v Berlinu – poceni prenočišča

Ponudba hostlov v Berlinu je zelo velika, tako da je priporočljivo, da jih primerjate med seboj. Ponudbo si lahko ogledate na dva načina. Kot prvo najdete spodaj nekaj opisov hostlov, dodatne informacije pa dobite preko povezave.

Dodatno lahko hostel v Berlinu najdete s pomočjo spodnjega iskalnika. Vpišite podatke in na strani z rezultati kliknite na filter za hostli Berlin. Tako boste v izbranih datumih videli samo ponudbe za hostle v Berlinu.

Iskalnik za hostle v Berlin

Booking.com

Hostli Berlin

Spodaj najdete dva hostla v Berlinu s kratkim opisom, če vam odgovarja takšen način prenočišča. Ostale ponudbe za bivanje v hostlu si lahko ogledate preko iskalnika, kjer najdete še številne druge hostle in podobna prenočišča.

Hostel Aurora

Hostel Aurora velja za zelo priljubljenega pri mladih popotnikih in turistih, saj ga odlikuje odlična lokacija v središču Berlina, ki omogoča obisk mnogih znamenitosti, prav tako pa je v okolici več kavarn, restavracij in nočnih lokalov, ki še dodatno popestrijo bivanje. Nudi 26 svetlih in moderno opremljenih sob, izbirate pa lahko med enoposteljno, dvoposteljno ali troposteljno namestitvijo, vse pa imajo skupno kopalnico po etaži. V hostlu je na voljo nekaj skupnih kotičkov, kjer se lahko družite, pojeste prigrizek ali popijete topel napitek, brskate po internetu ali igrate namizni nogomet. Na razpolago je tudi manjša knjižnica. V bližini hostla se nahajajo postaje za tramvaj, mestni avtobus in podzemno železnico.

Več informacij

Ostel – Hostel Nemške demokratične republike

Gre za zelo popularen hostel, saj je oblikovan in opremljen iz časov nekdanje vzhodne Nemčije. Nudi 41 sob, izbirate lahko med enoposteljno namestitvijo z lastno kopalnico ali enoposteljno in dvoposteljno namestitvijo s skupno kopalnico. Sobe so kljub retro stilu zelo prostorne in na nek način privlačne. Hostel nudi samopostrežni zajtrk ter restavracijo s klasično nemško kulinariko. Pred hostlom je večji vrt, kjer se lahko sproščate v ležalnikih, poleti pa ob sobotah tudi pečejo na žaru. Na prostem je tudi igrišče za odbojko na mivki ter mize za namizni tenis. V bližini je večja postaja nadzemne železnice in postaja mestnega avtobusa s katerima lahko obiščete znamenitosti.

Več informacij

Dodatne hostle v Berlinu najdete preko strani te strani.

Oglejte si tudi stran hoteli v Berlinu.